dissabte, 27 de juny del 2009

Jornada sobre el EEES - Castellón

6 comentaris:

Unknown ha dit...

El proper 2 de juliol l'Assemblea Contra Bolonya organitza una jornada de reflexió i debat sobre el procés de Bolonya oberta a tothom. En aquesta tractarem diversos temes al seu voltant, com les raons històriques del procés, la seua evolució, i les diferents reaccions davant l'aplicació. També hi haurà temps de debat per a idees futures i per a afavorir la participació de tothom.

La finalitat de la jornada és oferir un espai d'informació, debat i participació sobre tot allò que envolta l'E.E.E.S. per tal que tothom ens eriquim de l'experiència, per això esperem la presència de qualsevol opinió sobre aquest nou canvi educatiu.

Us esperem a tots a partir de les 12h en el vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I.

Ens agradaria que ens comunicareu amb nosaltre a través de bolonya.no@gmail.com (el nostre correu)

Fins aviat!


Assemblea Contra Bolonya de la Universitat Jaume I (Castelló de la Plana)

Susete70 ha dit...

EXCLUSIVA,DESTAPAMOS EL PLAN BOLONIA Y LA CORRUPCIÓN EN LA UNIVERSIDAD ESPAÑOLA
El catedrático de la Universidad de Santiago José Carlos Bermejo Barrera sacó a la luz la CORRUPCIÓN existente en la universidad española.

Video parte 1

http://ferrolsuso.blogspot.com/2009/06/exclusivadestapamos-el-plan-bolonia-y.html

EN BREVE SUBIRÉ EL RESTO DE VIDEOS
ES DE LOS POCOS QUE HABLAN CLARITO DE LA FARSA "BOLONIA"


SALUDOS DESDE GALICIA

Anònim ha dit...

no molt bona cara se li hauria quedat al que va idear tot aquest troll anomenat BOLONYA.ara n'hi ha catedràtics espanyols que ja ho dubten(i menys mal,perquè aquest no es movia massa).què serà es següent,un no des rectors com va passar a frança(cosa força complicada,però no pas impossible)?facin ses apostes.

Anònim ha dit...

Doncs ara els rectors de les Universitats Públiques valencianes a més de les privades (sense comptar la VIU) comencen a estar preocupats per la situació. Comencen a obrir els ulls?

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Vamos/mal/camino/Bolonia/elpepuespval/20090708elpval_11/Tes

Adrià ha dit...

http://www.kaosenlared.net/noticia/necesidad-balance-movimiento-antibolonia

Anònim ha dit...

Hola me llamo David y soy estudiante de la UA... me gustaría si hay previsto nuevas manifestaciones, paralizaciones, .... en contra del proceso de BOlonia... pienso que deberiamos hacer pocas pero efectivas movilizaciones... espero una respuesta.