divendres, 5 de desembre del 2008

Próxima estación: Filosofía y letras

Tras una semana y media de encierro en el Aulario I, y en vista de la acogida que hemos tenido por parte de la comunidad universitaria, el miércoles día 10 nos plantamos en la facultad de Filosofía y letras. De esta forma la Assemblea d'estudiants se expande y coge fuerza.
A partir de ahora habrá puntos de información diarios en la facultad y en el aulario.

"Tot està per fer i tot és possible"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!
gent, som els millors. M'encanta la labor q esteu fent en la uni d'agitació, informació i formació sobre el temible procés de Bolonya. Aquesta és molt necessaria.

La gent de ciències està un poc despistada en tot astò. jo proposaria poder fer alguna assamblea informativa alli de vesprada (a partir de les 6) o algun altre dia q no fós dijous (ja q és el dia més conflictiu, almenys per als IG). Per altra banda, els IG estàn molt preocupats pel futur de la carrera.

No és q estiguem en contra de Bolonya, la reforma pedagògica és necessària, però no són les formes (màsters necessaris i massa cars, menor nombre de carreres...).


Des d'ací una salutació a tots i l'enhorabona per la labor realitzada.

No us deixeu vèncer per la desesperació,
la lluita continua!!!!!!!!!

asambleabbaa ha dit...

Hola companys!
Soc un dels membres de la comissió de difusió de l'assemblea de la universitat politècnica de valència! i al veure la notícia en kaos m'ha alegrat veure com el moviment contra bolonya s'expandeix ;)
nosaltres també tenim blog i foro i estem en contacte amb el campus de Gandia també i en poc amb la UV.

en la pròxima assemblea parlare de vosaltres i com abordem la comunicació entre els diferents col•lectius estudiantils antibolonya.
espere que vosaltres també parleu de nosaltres doncs sabem el grat que és trobar gent propera que estiga ficada en la mateixa lluita!

espere que aquest sigui solament el principi d'una llarga i estreta relació!

LAUNIÓ FA LA FORÇA

NO A BOLONYA